O restauraci Na Pekařce

Restaurace Na Pekařce byla po rekonstrukci po šestiměsíční pauze znovu otevřena 5.7.2012. Provozovatelé pro své návštěvníky připravili několik příjemných změn. Součástí venkovní zahrády je altán vhodný pro uzavřené skupiny s možností samostatného grilování, nebo na přání s kuchařem. 

Křtění restaurace, na které dorazil i generální ředitel Plzeňského Prazdroje – Paolo Lanzarotti.

Hobby naší doby z naší restaurace – reportáž Jiřiny Bohdalové:
Video 1 Video 2

Na Pekařce pohled z roku 1935

Venkovní zahrádka je zastřešená deštníky a markýzami, tak je možno posedět i za chmurného počasí, kde se nachází i venkovní výčep na kterém se čepují různé značky točených piv a byla zde nainstalována tanková technologie viz. fotogalerie, takže si naši hosté mohou pochutnat na výborném tankovém Pilsner Urquell v restauraci i na zahrádce.

Nově se též přistavěly venkovní toalety v blízkosti zahrádky. Pro malé návštěvníky restaurace zde byl vybudován nový dětský koutek. Velkých změn dosáhl také interiér s výkonným odsáváním a dobrým ozvučením a plazmovými televizory. České i mezinárodní speciality a široká nabídka poledních jídel je připravována v moderně vybavené kuchyni, která splňuje veškeré hygienické předpisy

GRILOVÁNÍ V RESTAURACI NA PEKAŘCE

Velmi oblíbené je grilování, které se stalo novodobým trendem a možností, jak spojit zábavu s přípravou dobrého jídla. Naše restaurace má pro venkovní grilování výborné podmínky. 

Ve venkovním altánku Vám nabízíme grilování pro uzavřenou společnost do 50 osob, kde si můžete sami, nebo s pomocí našeho kuchaře ugrilovat námi připravené různé druhy mas, ryb a zeleniny.