O RESTAURACI

Restaurace Na Pekařce byla po rekonstrukci po šestiměsíční pauze znovu otevřena 5.7.2012. Provozovatelé pro své návštěvníky připravili několik příjemných změn. Součástí venkovní zahrády je altán vhodný pro uzavřené skupiny s možností samostatného grilování, nebo na přání s kuchařem.


Křtění restaurace, na které dorazil i generální ředitel Plzeňského Prazdroje – Paolo Lanzarotti.

Hobby naší doby z naší restaurace – reportáž Jiřiny Bohdalové:
Video 1 / Video 2

Na Pekařce pohled z roku 1935


old-photo-min

Venkovní zahrádka je zastřešená deštníky a markýzami, tak je možno posedět i za chmurného počasí, kde se nachází i venkovní výčep na kterém se čepují různé značky točených piv a byla zde nainstalována tanková technologie viz. fotogalerie, takže si naši hosté mohou pochutnat na výborném tankovém Pilsner Urquell v restauraci i na zahrádce.

Nově se též přistavěly venkovní toalety v blízkosti zahrádky. Pro malé návštěvníky restaurace zde byl vybudován nový dětský koutek. Velkých změn dosáhl také interiér s výkonným odsáváním a dobrým ozvučením a plazmovými televizory. České i mezinárodní speciality a široká nabídka poledních jídel je připravována v moderně vybavené kuchyni, která splňuje veškeré hygienické předpisy.

GRILOVÁNÍ V RESTAURACI NA PEKAŘCE

Velmi oblíbené je grilování, které se stalo novodobým trendem a možností, jak spojit zábavu s přípravou dobrého jídla. Naše restaurace má pro venkovní grilování výborné podmínky.

Ve venkovním altánku Vám nabízíme grilování pro uzavřenou společnost do 50 osob, kde si můžete sami, nebo s pomocí našeho kuchaře ugrilovat námi připravené různé druhy mas, ryb a zeleniny.

PODLE ZÁKONA O EVIDENCI TRŽEB JE PRODÁVAJÍCÍ POVINEN VYSTAVIT KUPUJÍCÍMU ÚČTENKU. ZÁROVEŇ JE POVINEN ZAEVIDOVAT PŘIJATOU TRŽBU U SPRÁVCE DANĚ ONLINE; V PŘÍPADĚ TECHNICKÉHO VÝPADKU PAK NEJPOZDĚJI DO 48 HODIN.